ΠΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ο Παύλος Πιέρρος,γεννήθηκε το 1992 στον Χολαργό Αττικής και μεγάλωσε στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Αποφοίτησε από την «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» το 2014. Από το 2011 εργάζεται στο χώρο των παραστατικών τεχνών.
Σε θεατρικές παραγωγές έχει συνεργαστεί με τον Στ. Κραουνάκη στο Ηρώδειο στην παράσταση  Avanti Dario, με τον Κ.Χατζή και τη Λ. Κονιόρδου στο έργο «Ο Ουρανός κατακόκκινος-Σε σας που με ακούτε» , τον Γ. Ρούφα στην παράσταση «Online», με τον Π.Κουρτίδη στην χοροθεατρική παράσταση  «Crows crowl» κ.ά.
Σε παιδικές θεατρικές παραγωγές έχει συνεργαστεί με τον Π.Σερεφίδη στο «Ο Κεραμιδοτρέχαλος» ,τον Γ.Φρατζεσκάκη  στο «Η γοργόνα και το θαλασσάκι» και τον Χ.Τριπόδη στο «Ο Παπουτσωμένος γάτος».
Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές του MEGA όπως το Με λένε Βαγγέλη, Μοντέρνα Οικογένεια και Εθνική Ελλάδος και στην Τρελή Οικογένεια του STAR. Τώρα συμμετέχει στον Αστέρα Ραχούλας στον Alpha.
Έχει παίξει  σε ταινίες μικρού μήκους των Π. Θωμόπουλου, Jeremy , Μ. Κούλη, Π. Μπερέτη, Κ.Καλλιβωκά, κ.ά
Έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά σποτ των Γερμανός, Παπαδοπούλου, Clickdelivery.gr, κ.ά. Παράλληλα ασχολείται εντατικά και με το χορό και έχει συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές και ως χορευτής. Το 2016 σκηνοθέτησε τη μικρού μήκους ταινία Special Offer και το έργο «Στη Γέφυρα» είναι η πρώτη του θεατρική σκηνοθεσία.

 

Leave a Reply