ΠΕΤΡΑΙ ΡΑΦΑΕΛΑ

Μεγάλωσε στα νοτιοανατολικά προάστια της Αθήνας, όπου ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό στην ηλικία των δώδεκα, με το ακαδημαϊκό σύστημα της Royal Academy of Dance ( RAD και ISTD ). Στην συνέχεια σπούδασε και αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (KΣΟΤ ) το 2012 ως χορεύτρια και δασκάλα χορού.

Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια με τους David Zambrano, Anton Lachky, Μαρκέλλα Μανωλιάδη και άλλους. Έχει συνεργαστεί με χορογράφους όπως Anton Lachky, Χριστίνα Γουζέλη, Paul Blackman, Λίντα Καπετανέα, Ελίνα Τσίμπρου, Ίρις Κάραγιαν,  Πέρσα Σταματοπούλου, Κατερίνα Ανδριοπούλου και Πένυ Διαμαντοπούλου.

Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει χορέψει σε παραστάσεις όπως Shapes, Rhythms and Movements μπαλέτο του Daniel Lommel,  Το Α και το Ω (Φεστιβάλ Πάτμου), Το μπλε κοχύλι της Μαριβίτας Γραμματικάκη, Μούσα του χορού Ελλάδα στο Μέγαρο Μουσικής, Χορευτική παρουσίαση της Hair Expo στην Αίγλη Ζαππείου, Inside Us της ομάδας σύγχρονου Around us, Ο κύκλος του 10 παράσταση στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Μ’ ακούς χοροθεατρική παράσταση της ομάδας Dizgravity.

 

Leave a Reply